Menu

12 páros, 1 csapat


Az eneloop nagykövetek párosával utaznak. Huszonnégy kalandvágyó lány és legény vállalta a kihívást, hogy együtt tesz a vadvilágért miközben egy hátizsákkal járják körbe Európát.

12 kiindulópont, 1 cél


A verseny 12 kiindulópontot érint – egyik másik közelebb az otthonodhoz, mint gondolnád. Kattints a térképre, hogy lásd a párok útját és haladási irányát, valamint találkozhass velük útközben.

3 kihívás, 1 cél


Ugyan az elsődleges ügy a környezet védelme és segítése, a nagykövetek a végső nyereményért is játszanak. A verseny alatt a csapatoknak három ismétlődő kihívással kell szembenézniük. Akik hibátlanul teljesítik a feladatokat, részt vesznek a nagy finálén.

1. kihívás: ‘Sétálja a világgal’Oszd meg az egy hetes utad mindennapját a Facebookon

2. kihívás: ‘Lájkolj és jótékonykodj’- Szerezz lájkokat, hogy növeld az adomány összegét.- Örökíts meg 7 szembejövő mosolyt és oszd meg a képeket a Facebookon.

3. kihívás: ‘Vigyél el minket egy körre’Filmezd le az utad 360 fokban és osztd meg a filmed, mint egy rövid összefoglal videót. (25 kisfilm).

12 fenntartható utazási mód, 1 zöld verseny


Az ENELOOP nagykövet túra egy zöld verseny, ami azt jelenti, hogy a résztvevő nagykövetek elköteleződtek a fenntarthatóság mellett abban a pillanatban, hogy beneveztek a próbatételre. Gyalog, biciklivel, vonattal, gördeszkával… Minden csapat kiválasztotta az ő zöld utazási módját. Fedezd fel, hogy mennyire zöld és meríts ihletet.